Waarom het niet handig is om Facebook te gebruiken als website

By | CODE | 2 Comments

We kunnen er niet meer omheen. Facebook is één van de meest gebruikte social media platforms. Veel bedrijven gebruiken Facebook daarom ook ter promotie. Wat niet de bedoeling is, is je bedrijfspagina te gebruiken als website. Klinkt handig, maar is het niet. Waarom? We leggen het je graag uit!

Je hebt geen controle over Facebook

Facebook is nú een trend, maar dat kan zo opeens veranderden. Kan iemand Hyves nog herinneren?

Facebook laat niet al je berichten zien

Facebook werkt met de zogenaamde “edgerank”. Dit is een algoritme wat bepaald hoe vaak je bericht wordt getoond van anderen. Dit is iets wat veel bedrijven onderschatten. Heb je 100 likes? Dan zal je bericht waarschijnlijk aankomen bij 20 van de volgers.

Facebook laat je graag betalen

Toegang tot je likes? Dan mag je betalen! Ook kan je niet bepalen waar jij je content mag plaatsen. Wil je dat wel? Helaas zal het je wat kosten.

Dit zijn maar een aantal voorbeelden. Moet ik Facebook nog wel gebruiken, denk je? Tuurlijk! Dat doen wij ook 😉 Gebruik het alleen wel op de juiste manier. Facebook draait om delen; wat we leuk vinden en waar we zijn. Je bedrijf te profileren en niet andersom…

Wil je weten wat Webbureau 3SS voor je kan betekenen? Neem dan gauw een kijkje op www.3ss.nl!

Waarom moet ik een website hebben?

By | CODE | No Comments

Een website is een handig communicatiemiddel. Maar niet voor iedereen is het duidelijk wat een website kan betekenen voor een bedrijf. Vraag jij je af of je bedrijf een website nodig heeft? Lees hieronder de voordelen.

1. Je stelt je bedrijf in staat om je klantenkring te vergroten

2. Je kan je klanten uitgebreid vertellen over je diensten en/ of producten

3. Een website is 24/7 bereikbaar voor je klanten

4. Een website is je online visitekaartje/ etalage

5. De betrouwbaarheid vergroten van je bedrijf

Wil je weten wat een website kan doen voor jouw bedrijf? Neem dan contact op met ons. Webbureau 3SS geeft je graag vrijblijvend advies!

We zijn er nog!

By | 3SS | No Comments

De afgelopen drie jaar zijn wij ontzettend druk geweest. Wij hebben met heel veel plezier onze klanten blij kunnen maken met nieuwe websites en spetterde logo’s. Ook hebben we onze eigen website vernieuwd!

Vanaf heden willen wij onze klanten (en niet klanten) op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen en kortingsacties. Ook zullen wij wat tips en tricks delen hoe jij je bedrijf naar het volgend niveau kan brengen!

Stay tuned en deel gerust onze berichten 😉

Team 3SS

Toggle This
 • 3 SIMPLE STEPS

  3 Simple Steps is een webbureau gevestigd in Rotterdam. Wilt u meer informatie over onze diensten of bent u geintereseerd in een van onze pakketten? Neem dan contact met ons op!

   

  technology    BEL ONS

  +31 (0) 624963404

  note    MAIL ONS

  info@3ss.nl

 • INFORMATIE

 • CONTACT